Klantenbijeenkomst: samen naar een flexibel onderwijs

 

Samen met scholen ideeën delen om flexibel onderwijs te ondersteunen. Dat was de insteek van de klantenbijeenkomst op ons kantoor in Deventer. Het was een inspirerende dag. Mooi om te zien dat scholen met ons meedenken om zo samen het onderwijs te verbeteren.

 

Met verschillende scholen gingen we in gesprek om te praten over flexibilisering van het onderwijs. Wat verstaan onze klanten onder flexibel onderwijs? En hoe kunnen wij als Eduarte ze hierbij nog beter onderseunen? We presenteerden onze ideeën over aanpassingen om Eduarte nog beter aan te laten sluiten op flexibel onderwijs. Na de plenaire sessie werd in groepjes dieper ingegaan op de visies van de scholen en hoe deze aansluiten bij onze voorgenomen aanpassingen. De feedback die we tijdens de plenaire sessie hebben ontvangen, is van onschatbare waarde.

 

 

Begin van de reis
Dit is slechts het begin van onze reis binnen het thema flexibilisering. We gaan een expertpanel opzetten met vertegenwoordigers van verschillende scholen om Eduarte verder te ontwikkelen op basis van behoeften vanuit de markt. Deze succesvolle dag met waardevolle feedback en nieuwe inzichten vormt een mooie basis voor het vervolg van deze reis.

 


Marnique van der Duin
Product Owner Eduarte