Nieuws

Eduarte2Go voor optimalisatie bestaande klanten

Onlangs informeerden we je over de toepassing van Eduarte2Go bij nieuwe klanten, vooral voor kleine en niet-bekostigde instellingen. Goed om te weten is dat Eduarte2Go niet alleen interessant is voor nieuwe klanten, maar ook voor optimalisatietrajecten bij bestaande klanten. En daarover vertellen we graag meer.

Lees meer
Lees meer over Eduarte2Go voor optimalisatie bestaande klanten

Je lot in handen van een mbo’er

Fan van het mbo, deel 1 - “Het slechte nieuws is, u heeft niet alleen een hernia, maar ook een breuk. Het goede nieuws: dat betekent 2 operaties voor de prijs van 1”, grapt de arts. Dat het ziekenhuisbezoek tot een mooi besef kan leiden, weet Ron Zaaijer niet veel later. “Daar, in dat ziekenhuisbed waar je je lot en zorg in handen legt van een mbo’er, besefte ik: hier doe ik het voor. En wat hebben we deze mensen hard nodig.”

Lees meer
Lees meer over Je lot in handen van een mbo’er

Snel starten of optimaliseren met Eduarte2Go

De afgelopen jaren mochten we veel aanbestedingen, fusies en nieuwe klanten begeleiden bij het implementeren van Eduarte. Door de hoeveelheid en omvang van deze projecten ontstond er een behoefte om Eduarte efficiënter en effectiever te kunnen implementeren. Zeker nu de scope van Eduarte door ontwikkelingen als LLO breder wordt dan het ‘klassieke’ mbo-onderwijs.

Lees meer
Lees meer over Snel starten of optimaliseren met Eduarte2Go

Interview Technicom: “De belangrijkste tip? Breng je processen goed in kaart”

Een NBI heeft totaal andere wensen en eisen dan een ROC. Zo ook Technicom, de opleider voor vakmensen voor de techniek, veiligheid en logistiek. Toch hebben beide een studentinformatiesysteem nodig. “Onze doelgroep en behoeftes verschillen enorm van een regulier mbo. Eduarte sluit uitstekend aan op wat wij nodig hebben.” 

Lees meer
Lees meer over Interview Technicom: “De belangrijkste tip? Breng je processen goed in kaart”

Nieuwe studentenapp is live

De compleet nieuwe studentenapp is in de maak live! Met deze nieuwe app zijn we in staat om sneller door te ontwikkelen en zijn we klaar voor de toekomst. Deze eerste is een compleet vernieuwde studentenapp met een verbeterde look & feel. Op basis van feedback en wensen van gebruikers ontwikkelen we een nieuw design.

Lees meer
Lees meer over Nieuwe studentenapp is live

Klantendag 2023 zeer waardevol

Op 30 november organiseerden wij een klantendag, speciaal voor gebruikers en partners van Eduarte. We kijken terug op een zeer geslaagde dag in Leerhotel het Klooster in Amersfoort. ‘Samen flexibel’ was het thema, en deelnemers konden diverse keuzesessies over actuele onderwerpen bijwonen.

Lees meer
Lees meer over Klantendag 2023 zeer waardevol

Sectorale DPIA: ‘Samenwerken maakt een DPIA sterker’

De eerste mbo-brede DPIA onder regie van het programma Cyberveiligheid is een feit. ICTRecht inventariseerde de privacyrisico’s van Eduarte. Niels Dutij, expert leveranciersmanagement bij het programma Cyberveiligheid mbo en Gerben Hilberink, managing director van Eduarte, zijn het hartgrondig eens: ‘Met een sectorale DPIA besparen alle partijen veel tijd, energie en middelen.’

Lees meer
Lees meer over Sectorale DPIA: ‘Samenwerken maakt een DPIA sterker’

Wensen die realiteit worden: jouw invloed op Eduarte

Samen met scholen ideeën delen om flexibel onderwijs te ondersteunen. Dat was de insteek van de klantenbijeenkomst op ons kantoor in Deventer. Het was een inspirerende dag. Mooi om te zien dat scholen met ons meedenken om zo samen het onderwijs te verbeteren.

Lees meer
Lees meer over Wensen die realiteit worden: jouw invloed op Eduarte

Klantenbijeenkomst: samen naar een flexibel onderwijs

Samen met scholen ideeën delen om flexibel onderwijs te ondersteunen. Dat was de insteek van de klantenbijeenkomst op ons kantoor in Deventer. Het was een inspirerende dag. Mooi om te zien dat scholen met ons meedenken om zo samen het onderwijs te verbeteren.

Lees meer
Lees meer over Klantenbijeenkomst: samen naar een flexibel onderwijs