Trainingen

We bieden een aantal standaard trainingen aan. Op basis van
jullie behoefte breiden we het aantal trainingen verder uit.
Daarnaast kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor een training
op maat. Vraag je relatiebeheerder hiernaar of neem voor de
mogelijkheden contact met ons op.

Onze trainingen

Basisnavigatie

Tijdens klantafspraken horen onze consultants geregeld: “Goh, dat is handig! Die moet ik onthouden!” Tijdens deze training hopen we ook jou dit gevoel te kunnen bezorgen. In zo’n twee uur laten we je online zien hoe je door bestaande basisfunctionaliteit slim in te zetten eenvoudiger door Eduarte kunt navigeren. Eenvoudiger door Eduarte navigeren betekent een efficiëntieslag en dus tijdswinst voor jou!

Meer informatie en aanmelden
Lees meer over Basisnavigatie

Workflow basis

Kunnen we ook zelf een workflow inrichten rondom een proces? Jazeker kan dat! Maar hoe doe je dat dan? Dat leren we je in de nieuwe training Workflow basis. Mbo-instellingen staan bol van processen. Denk aan het proces van intake van een nieuwe student. Vaak gaat dat over verschillende schijven en afdelingen. Dit kan veel handiger en efficiënter als je het proces als workflow inricht.

Meer informatie en aanmelden
Lees meer over Workflow basis

BO-rapportage basis

Binnen Eduarte is het mogelijk om allerlei geavanceerde rapportages te bouwen met behulp van Business Objects. In deze basistraining maak je kennis met hoe Business Objects is geïntegreerd binnen Eduarte en hoe je eenvoudige rapporten kunt maken.

Meer informatie en aanmelden
Lees meer over BO-rapportage basis

BO-rapportage gevorderd

Binnen Eduarte is het mogelijk om allerlei geavanceerde rapportages te bouwen met behulp van Business Objects.  In deze gevorderde training leer je hoe je met Business Objects complexere rapporten kunt maken. Je maakt uitgebreid kennis met de functionaliteiten in de ontwikkeltool van Business Objects.

Meer informatie en aanmelden
Lees meer over BO-rapportage gevorderd