Consultancy

Onze consultants zijn in te schakelen voor een
breed spectrum aan ondersteuningsbehoeften.

Implementatietrajecten

Bij implementatietrajecten zetten onze consultants hun kennis en kunde graag voor je in. Ze geven toekomstbestendig advies over het gebruik en de inrichting van Eduarte. Hierbij houden ze processen tegen het licht en onderzoeken ze of deze nog goed aansluiten bij de behoefte die binnen de instelling leeft. Zo geven zij concreet handen en voeten aan de onderwijsvisie.

Aanpassingen of toevoegingen Eduarte

Onze consultants ondersteunen je ook graag bij kleinere, meer gekaderde aanpassingen of toevoegingen aan Eduarte. Wil je een bepaald graag in een workflow vatten? Heb je ondersteuning nodig bij de Eduarte-interpretatie van bepaalde nieuwe wet- of regelgeving? Het is een kleine greep uit de kleine(re) ondersteuningsvragen waarbij je kunt denken aan inzet van een Eduarte-consultant.

Tijdelijk functioneel beheer

Komt het team Functioneel Beheer handen tekort? Dan kunnen onze consultants (tijdelijk) jouw collega worden! Zij vervullen dan taken die normaliter binnen Functioneel Beheer opgepakt worden. Denk bijvoorbeeld aan inrichting klaarzetten voor het nieuwe studiejaar. Dit kan zowel op locatie als op afstand.

Training (op maat)

Klop gerust bij ons aan voor het verzorgen van trainingen aan applicatiebeheerders en/of andere gebruikers. Bekijk ook ons generieke trainingsaanbod, online of op locatie in Deventer.

Lees meer over trainingen