Klantendag 2023 zeer waardevol

 

Op 30 november organiseerden wij een klantendag, speciaal voor gebruikers en partners van Eduarte. We kijken terug op een zeer geslaagde dag in Leerhotel het Klooster in Amersfoort. ‘Samen flexibel’ was het thema, en deelnemers konden diverse keuzesessies over actuele onderwerpen bijwonen.

 

Volop keuze

Het was een dag vol kennis, inspiratie en netwerkmomenten. Na een plenaire opening konden bezoekers de door hun gekozen sessie bijwonen. Zo waren er sessies over onder meer flexibilisering, de architectuur van Eduarte, ChatGPT, denken als een hacker en Learnbeat. Bekijk hier alle onderwerpen.

 

De studenten van Leerhotel het Klooster zorgden voor een heerlijke lunch en versnaperingen en hielden onze klanten, partners en collega’s scherp met smakelijke smoothies. Dat scherp houden deed ook topspreker Dieter Möckelmann aan het einde van de dag, met zijn inspirerende verhaal over digitale fitheid.

Tijdens de keuzesessies, lunch en afsluitende borrel was er voldoende tijd om te netwerken en te sparren met vakgenoten. We kijken terug op een heerlijke dag en voor iedereen die erbij was: bedankt voor jullie komst!